кадър: bTVДани Петканов и Сашо Кадиев, които ще водят шоуто България

...
кадър: bTVДани Петканов и Сашо Кадиев, които ще водят шоуто България
Коментари Харесай

Дани Петканов и Сашо Кадиев прегърнати в ефир: Станахме си страшно близки

кадър: bTV

Дани Петканов и Сашо Кадиев, които ще водят шоуто „ България търси гений “ оповестиха в ефира на bTV, че са си станали „ доста близки “ в последно време. Те оповестиха това пред слисания взор на Катето Евро.

Включването онлайн, което описа за подготовката на шоуто, беше изпълнено със смях и закачки. Те започнаха от фамилното изявление на Сашо Кадиев с майка му Екатерина Евро, която изясни, че е научила какво е „ стрийт фитнес “ и да кара ховърборд, който тя назова „ хувърборд “.

Дани Петканов нахлу в кадър и запрегръща Сашо Кадиев, което пък докара до нови закачки и хилежи, както и признанието, че двамата са си станали ужасно близки. Колко тъкмо обаче стана мотив за подмятания и иронични мнения, което леко смрази усмивката на Катето Евро. Петканов пък продължи със шегите към Кадиев и изясни, че хората с времето може и трансформират радикално живота си. Настъпи малко неловка обстановка, която обаче бързо беше разсеяна с нова порция смях, който да убеди феновете, че всички подмятания по тематиката за „ близостта “ на двамата водещи са единствено на смешка. За край Катето Евро ги разцелува.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР